You Me At Six

A You Me At Six januárban az Akvárium Klubban!

Dávid Kovács Koncert Leave a Comment

Új lemezével érkezik Budapestre a You Me At Six! A brit csapat októberben jelenteti meg hatodik nagylemezét, az azt bemutató turnéval pedig Európát is célba veszik. A You Me At Six január 29-én első magyarországi önálló koncertjére készül az Akvárium Klubban.

A You Me At Six ötöse nem sokat tétlenkedik, ha dalírásról van szó: tavaly januárban jelent meg Night People című ötödik lemezük, október 5-én pedig már érkezik a stílusosan csak VI-ra keresztelt hatodik korong. Az új lemez hírével a csapat egyből két single-t is kiadott: a csalhatatlan és dinamikus Fast Forward-ot és a picit poposabb, vitathatatlanul fülbemászó 3AM-et, ami augusztusban klipet is kapott.

You Me At Six – 3AM (Official Video)

You Me At Six – 3AM From You Me At Six’s forthcoming album ‘VI’, out 5th October.

A sokat vitatott Night People után úgy fest a banda hangzásvilága újabb fordulatot vesz és Josh Franceschi frontember és May Helyer, gitáros nyilatkozata alapján most sokkal boldogabbak a végeredménnyel is. Ez az alkotáson is meglátszott: míg a Night People felvételeit gyakran fogták fel munkaként, szigorú 9-től 5-ig tartó munkarenddel, addig a VI munkálatai során teljesen ki tudták zárni a mindennapi élet zavaró hatásait és eltemetni magukat a zenében. Az új lemez producerét, Dan Austint is szinte hatodik tagként szerették, aki jó hatással volt a banda kreativitására.

You Me At Six – Fast Forward (Official Audio)

‘Fast Forward’ is the new song from You Me At Six’s forthcoming album ‘VI’, out 5th October.

És azt, hogy mi sült ki mindebből, az októberben érkező lemezen mi is meghallgathatjuk, januárban pedig végre Budapesten is hallhatjuk a friss lemezt, hiszen fesztiválos fellépéseik után első headline koncertjükkel érkeznek Budapestre január 29-én, az Akvárium Klubba. A koncert hivatalos Facebook-eseménye ezen a linken érhető el, a jegyértékesítés szeptember 14-én indul, a Tixa felületén.

Sajtóanyag: New Beat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *