Ed Sheeran, Sziget 2019, Sziget Fesztivál

Ed Sheeran a Sziget 2019 első headlinere!

Dávid Kovács Fesztivál, Hír Leave a Comment

Minden eddiginél korábban bejelentette a Sziget Fesztivál az első jövő évi headlinerét, aki nem más, mint az utóbbi időben sikert sikerre halmozó énekes-dalszerző, Ed Sheeran. Nemrég még csak pedzegetni mertük a lehetőségét az angol énekes Szigetes fellépésének, de most már biztosan ellátogat hozzánk jövő augusztusban.

Már Ed Sheeran második albuma, az x is elég nagyot ment a slágerlistákon, nagy mértékben köszönhetően A hobbit: Smaug pusztasága című film végén is felcsendülő I See Fire című dalnak, de igazán akkor vált az angol énekes arénákat és stadionokat megtöltő világsztárrá, amikor 2017-ben megjelent a ÷ című, harmadik lemeze.

Ed Sheeran – I See Fire (Music Video)

Music video for “I See Fire” Performed by Ed Sheeran Buy on iTunes: http://smarturl.it/smaugi See The Hobbit: The Desolation of Smaug in theaters December 13, 2013. Edited by CLS Videos Twitter: http://twitter.com/cls_videos Letterboxd: http://letterboxd.com/casperlangbak

Ezt követően rögtön arénaturnéra indult, 2018-ban pedig a világ stadionjait is bevette, időközben azonban mindössze egyetlen fesztiválon játszott, a 2017-es Glastonbury-n, így várható volt, hogy 2019-ben már a fesztiválok kerülnek sorra.

Az idén látogatórekordot döntő Sziget tehát bezsákolta a jelenleg talán legfelkapottabb nemzetközi előadót, ezzel gyakorlatilag egy telt házas napot már bebiztosítva, de biztosan nem Ed Sheeran lesz az egyetlen 2019-ben sem, akiért érdemes lesz kilátogatni a Hajógyári-szigetre, tekintve, hogy ismét félmilliárd forinttal emelték a szervezők a költségvetést. A folytatás hamarosan érkezik, addig is azonban október 1-jén, 10 órakor startol a jegyelővétel a Szitizen Prime akcióval, melynek keretein belül a kedvezmény mellett ajándékcsomag is jár a 7 és 5 napos bérletek mellé. A csomag tartalma: Szigetes kötött sapka, tornazsák, rozsdamentes acél szívószál, felvarró, matrica és kitűző. Ezzel együtt a kedvezményes diákbérletek értékesítése is hamarosan indul, erről ezen a linken érdemes érdeklődni.

Ed Sheeran // Sziget 2019

Aaand…… the first #SZIGET2019 headliner is….. Ed Sheeran!!!! 🔥🔥 👉 Save the date: 7 August 2019 👉 Grab your passes from 1st October!* Next year’s Sziget will be awesome! See you there! * Get your passes for the lowest price with an exclusive gift pack from 1 October, for 24 hours only!

Fotó: Greg Williams

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *