A The Cure közel 20 európai fesztiválon játszik jövőre

A The Cure közel 20 európai fesztiválon játszik jövőre

Dávid Kovács Uncategorized Leave a Comment

Egyre több örömteli hír érkezik mostanában a The Cure háza tájáról, hiszen több mint 10 év után új dalokon dolgoznak Robert Smith-ék, ráadásul két 2019-es európai fesztiválra már be is jelentették őket. Ezúttal utóbbiakkal kapcsolatban szolgált az együttes frontembere további információkkal.

Robert Smith nemrég a Twitterre posztolta, hogy összesen nagyjából 20 fesztiválon koncertezik majd jövőre a The Cure, ami pedig számunkra még izgalmasabb, azt is elárulta, hogy ezek nagy része Európában lesz. Az eddig bejelentett két fesztivál az olasz Firenze Rocks, ahol június 16-án lépnek fel, a másik pedig július 17-én a görög Ejekt Festival. Ez az időszak idehaza leginkább egy Volt Fesztiválos koncertnek kedvezne, de ha valóban ennyi fesztiválon fognak játszani, akkor minden további nélkül elhúzódhat a turné akár a Szigetig is, ahol 2002-ben már járt egyszer a The Cure. Hamarosan kiderül, mennyire spekuláltunk helyesen.

The Cure – Friday I’m In Love

Order The Cure’s expanded edition of ‘Mixed Up’ here: https://lnk.to/MixedUp Explore more music from The Cure: https://lnk.to/TheCureHits Follow The Cure: Spotify – https://TheCure.lnk.to/Spotify Facebook – https://TheCure.lnk.to/FB Twitter – https://TheCure.lnk.to/Twitter Music video by The Cure performing Friday I’m In Love. (C) 1993 Fiction Records Ltd.

Fotó: Valerio Berdini / REX / Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *