Metallica

A Metallica Bécsben és Bukarestben is koncertezik jövőre

Dávid Kovács Hír, Turné Leave a Comment

Ahogy korábban már megígérték, a Metallica már most bejelentette a 2019-es európai stadionturné állomásait, melyben szomszédos és környékbeli országok is szerepelnek, Magyarország azonban ezúttal sajnos nem. A turnén a Ghost és a Bokassa kíséri őket.

A Metallica turnéja május 1-jén startol Portugáliában, majd az első etap június 20-án végződik Londonban. A második rész július 6-án, Berlinben indul, az utolsó állomás pedig Moszkva lesz, július 21-én. A legérdekesebb rész számunkra ezután következik, hiszen augusztus 14-én, Bukarestben folytatódik a turné, a román fővárosból pedig Bécs, Prága, majd Varsó felé veszik az irányt.

Habár valóban csak stadionokról van szó, némi reményül szolgálhat, hogy az augusztusi szekció előtt nagyon adja magát egy esetleges Szigetes fellépés is, ugyanis a fesztivál utolsó napja augusztus 13., a 14-i bukaresti koncertet követően pedig mindenképp lesz egy pihenőnap, így beleférhet a két buli egymás után. Persze rengeteg pénzbe kerülne a Szigetnek “kivásárolni” a stadionokból a Metallicát, de a telt ház garantált, és ilyen lehetőség évek óta nem adódott a fesztivál előtt. A háttérben szinte biztosan zajlanak még a tárgyalások, nagy kérdés, hogy a Metallica mennyire ragaszkodik az előzetes terveihez, de érdemes keresztbe tenni azokat az ujjakat, hiszen Ed Sheerant is egy stadionturné állomásai közé sikerült beszorítani.

Az összes most bejelentett dátum:

Metallica

Fotó: Metallica / Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *