Nils Frahm

Nils Frahm februárban a Müpa színpadán!

Dávid Kovács Hír, Koncert Leave a Comment

Alig pár nappal azután, hogy izlandi zseni, Ólafur Arnalds elvarázsolta budapesti közönségét újabb jó hírrel szolgálhatunk a műfaj rajongóinak. 2019. február 5-én ugyanis zenésztársa és nagyon jó barátja, Nils Frahm ad majd koncertet a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, emellett számos könnyű- és világzenei koncertre is elindul a jegyértékesítés. 

Érkezik az izraeli-spanyol énekes-dalszerző, Yasmin Levy, és a példátlan sikerű ciprusi világzenei trió, a Monsieur Doumani, végre Magyarországon lép fel a Rolling Stones és Black Keys-tagokkal is zenélő ikon,  Bombino, de itt lesz a görög Dimitris Mystakidis és a Loxandra is.  Tíz év után visszatér a Müpa színpadára az Erik Sumo és a colorStar, először lép fel a Müpa hangversenytermében a Margaret Island, valamint különleges vendégekkel folytatódik a Jazzrajongók sorozat is.

Nils Frahm koncertjére a Müpa Hűségprogram platina és arany szintű tagjai október 18-án, csütörtökön 10 órától, ezüst szintű tagjai pedig október 18-án 15 órától válthatnak jegyet a Müpa állandó jegypénztáraiban és online. A nagyközönség számára október 19-én, pénteken 10 órától lesznek elérhetőek a jegyek.

További részletek a Müpa hivatalos weboldalán.

Nils Frahm – Re (Official Music Video)

Nils Frahm releases animated video inspired by his ‘Screws’ album, alongside further worldwide tour dates. Order the album on CD/LP/DL here: http://www.erasedtapes.com/store/index/ERATP046 Get tickets: http://www.nilsfrahm.com/concerts/ ‘When I first heard Nils’ new album ‘Screws’ I instantly fell in love with it – not only because of the music, but also because of it’s backstory.

Fotó: Alexander Schneider
Sajtóanyag: Müpa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *