Ed Sheeran

Ed Sheeran a Szigeten: elindult a napijegyek értékesítése!

Dávid Kovács Fesztivál, Hír Leave a Comment

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a 2019-es Sziget Fesztivál első headlinere Ed Sheeran, aki augusztus 7-én, a fesztivál nyitónapján lép fel idehaza első alkalommal. Ezidáig csak bérletekkel biztosíthattuk be magunkat erre a napra (is), október 25-én, 10 órakor azonban a napijegyek értékesítése is megkezdődött.

Augusztus 7-re az első 5000 db napijegyet 24.900 Ft-os áron lehet bezsebelni, ezt követően 26.900 Ft-ba kerülnek majd a napijegyek, melyek korlátozott számban kaphatók. A vásárlással igencsak érdemes lesz sietni, hiszen egyrészt a Sziget mellett mindössze egy másik fesztiválon fog koncertezni Ed Sheeran, másrészt a önálló fellépéseinek jegyfogyása alapján hatalmas roham várható. A Sziget és a Firenze Rocks mellett csak stadionokban ad majd koncertet, több helyszínen pedig máris további időpontokat kellett meghirdetni, Ipswichben négy, Lyonban három, Lisszabonban, Klagenfurtban, Prágában, Helsinkiben, Odensében, Hannoverben, Reykjavíkban és Leedsben két-két show is lesz.

Kádár Tamás, a Sziget ügyvezetője továbbá arra is figyelmeztetett, hogy többféle – 7, 5, és 3 napos – bérlet is érvényes Ed Sheeran napjára, ez is csökkenti a napijegyek elérhetőségét, ugyanakkor jó hír, hogy 2019-ben először már a nyitónapon is teljes gőzzel fog üzemelni az A38 sátor, illetve az Aréna is.

Normál bérleteket és napijegyeket ezen a linken lehet vásárolni, míg a kedvezményes diákbérletek részleteiről ezen a linken érdemes érdeklődni. Sold out esetén a Tickething oldalán biztonságos és ellenőrzött körülmények közt lehet cserélni a napijegyeket és a bérleteket egyaránt.  További fellépők pedig várhatóan Ed Sheeran mellé és a többi napra is a következő hetekben érkeznek.

Ed Sheeran // Sziget 2019

Aaand…… the first #SZIGET2019 headliner is….. Ed Sheeran!!!! 🔥🔥 👉 Save the date: 7 August 2019 👉 Grab your passes from 1st October!* Next year’s Sziget will be awesome! See you there! * Get your passes for the lowest price with an exclusive gift pack from 1 October, for 24 hours only!

Fotó: Greg Williams

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *