Rammstein

A Rammstein Bécsben és Prágában is koncertezik 2019-ben!

Dávid Kovács Hír, Turné Leave a Comment

Néhány nappal ezelőtt több európai városban is elkezdtek felbukkanni különböző épületekre vetített Rammstein logók, ekkor már sejteni lehetett, hogy hamarosan érkezik a 2019-es turné bejelentése, amit a mai napon meg is kaptunk.

A várhatóan valamikor tavasszal megjelenő új albumhoz kapcsolódót stadionturné május 27-én, Gelsenkirchenben veszi kezdetét és egész nyáron át kitart majd. A záró helyszín lesz hozzánk a legközelebb, augusztus 22-én Bécsben fog tüzeskedni a Rammstein, július 16-án és 17-én Prágát is érdemes lesz célba venni. Sajnos magyar helyszín nem szerepel a dátumok közt, azonban a lengyel Magazyn Gitarzystának adott interjú szerint fesztiválok is tervben vannak, ezért talán egy hazai fesztiválban még érdemes reménykedni.

A Rammstein 2019-es stadionturnéjára november 8-án, 10 órától lehet jegyet vásárolni, a bécsi koncert hivatalos Facebook-eseményét ezen a linken, a prágai bulikét pedig ide kattintva lehet megtalálni. További helyszínek és információk a Rammstein hivatalos weboldalán.

Rammstein – Europe Stadium Tour 2019 (Trailer I)

https://www.eventim.com/rammstein/ On September 17th Rammstein announces on their websites: “Almost done! Orchestra and choir recordings in Minsk for album No. 7.” Additionally, the band is making two pictures from the session public, with a quotation from their song “Adios” that also could be interpreted as working orders for Rammstein: “Fiddle-burning with screeches, harps cut into the flesh [“Geigen brennen mit Gekreisch, Harfen schneiden sich ins Fleisch”].”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *