Thirty Seconds to Mars

A Thirty Seconds To Mars júliusban a Budapest Parkban!

Dávid Kovács Uncategorized Leave a Comment

Jövő júliusban először ad idehaza önálló koncertet a Thirty Seconds To Mars, július 23-án a Budapest Park színpadán játszik majd Jared Leto és zenekara. Eddig csak fesztiválos körülmények közt láthattuk őket Magyarországon, ez az este azonban csak róluk fog szólni. A koncertre jegyeket november 6-tól lehet vásárolni.

A szervezők szavai a bejelentésről: Az amerikai Thirty Seconds To Mars kétségkívül megkerülhetetlen zenekar. Jared Letoék eddig megjelent öt nagylemezükön számtalan stílussal kísérleteztek már a progresszív rocktól kezdve az indie-n át egészen az elektronikáig. A csapat számos nagysikerű hazai fesztiválfellépése után végre egy önálló koncerttel köszöni meg a magyar rajongók töretlen lelkesedését július 23-án a Budapest Parkban!

Hivatalos Facebook-esemény jegyinformációkkal ezen a linken.

Thirty Seconds To Mars – Rescue Me (Official Music Video)

Official Music Video | Thirty Seconds to Mars – Rescue Me Rescue Me is a song about pain, a song about empowerment, a song about faith, and a song about freedom. Freedom from the wreckage of your past. Freedom from the bondage of self. And freedom to embrace all the promises that life has to offer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *