Muse

A Muse májusban a Sportarénában!

Dávid Kovács Hír, Koncert Leave a Comment

A Muse február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű, új világkörüli turnéját. A koncertkörút Houstonban indul, és a multiplatina eladásokkal rendelkező, Grammy-díjas rock ikonok fellépnek az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa arénáiban. A világ egyik legjobb koncertbandája 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható.

A Muse-t Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. November 9-én jelenik meg vadonatúj, Simulation Theory című albumuk. Utolsó lemezük, a Drones, amely 2015 júniusában jelent meg, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma – ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte.

Azok a rajongók, akik a zenekar honlapján előrendelést adnak le november 9-ig a Simulation Theory albumra (http://www.muse.mu), a hivatalos rajongói klubtagokkal együtt elővásárlási lehetőséget kapnak a turnéra november 13-án 10 órától.

A Spotify elővásárlás november 14-én 10 órakor kezdődik. A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz alkalmuk korábban jegyhez jutni, november 15-én 10 órától. Az összes elővásárlási lehetőség november 15-én 22 órakor zárul.

A teljeskörű jegyértékesítés november 16-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Hivatalos Facebook-esemény ezen a linken.

MUSE – 2019 Simulation Theory World Tour [Official Trailer]

Muse are pleased to announced the 2019 Simulation Theory World Tour! Pre-order the new album now from the Official Store for early access to tour tickets: https://mu-se.co/simulationtheory Official Store pre-sale starts Tuesday 13 November at 10a local . Codes will be delivered via a separate email on Monday 12 November.

Sajtóanyag és fotó: Live Nation Magyarország

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *