Ed Sheeran

Alig van már Ed Sheeran-jegy, a hónap végén újabb Sziget nevek

Dávid Kovács Egyéb, Hír Leave a Comment

A Sziget Fesztivál ma kiadott sajtóanyagában több részletet is megtudhatunk Ed Sheeran pénzügyi hátteréről, az azonban jelenleg sokkal érdekesebb, hogy augusztus 7-re, a többek közt a brit énekest is felvonultató napra már csak néhány ezer napijegy maradt. A sajtóanyagból továbbá az is kiderül, hogy még novemberben további fellépők is csatlakoznak a line-uphoz.

Az említett sajtóközlemény változtatás nélkül:

Ed Sheeran ma már a világ leggazdagabb előadóművésze, lekörözve Adele-t is. A Perfect énekesének cége tavaly 27 millió font nyereséggel zárt és a művész több adót fizet, mint a Facebook – írja a The Sun online oldala. A nagy bevétel ellenére Ed szerint a pénzt minden rossznak a gyökere, fontosabbnak tartja a barátságot és a családot.

A jövőre a Szigeten is fellépő Ed Sheeran naponta 75.000, tavaly összesen 27 millió fontot –átszámolva 9.963.000.000 forintot – keresett, ezzel a világ szóló előadói közt immár ő a leggazdagabb. Igaz adózik is rendesen, az énekes-dalszerző több mint 5 millió fontnyi adót fizetett be az Egyesült Királyságban, ami több, mint a Facebook adója volt 2015-ben és 2016-ban. A hatalmas profit ellenére Sheeran önmagának mindössze valamivel több, mint 8 ezer fontot, mintegy 3 millió forintot vett ki, a többi maradt a bankban. Az énekes számára nincs sok értéke a pénznek „Ahogy jön, úgy megy” – mondja. „Nagyobb érték számomra a barátaim és a családom” – teszi hozzá. A zenész nagyon sok pénzt fordít jótékony célra, nagy összeggel támogatja például a lakóhelye közeli gyermekkórházat. „Nekem van elég, hogy kényelmesen éljek, a többi megy, hogy az embereket segítse” – mondja Sheeran, aki jövőre a Sziget Nagyszínpadán lép fel augusztus 7-én, amire a jegyek nagy része már elkelt. „Van még jegy, de napijegyből már csak párezret tudunk kiadni az első napra” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, „miután aznapra a különböző – 3, 5 és 7 napos – bérletekkel is be lehet jönni” – tette hozzá, előre vetítve, hogy a hónap végén újabb nagy neveket jelentenek be.

A Sziget Fesztiválra napijegyeket és normál bérleteket ide kattintva lehet vásárolni, míg a kedvezményes diákbérleteket ide kattintva érdemes beszerezni.

Ed Sheeran – Happier (Official Video)

÷. Out Now: https://atlanti.cr/yt-album Subscribe to Ed’s channel: http://bit.ly/SubscribeToEdSheeran Follow Ed on… Facebook: http://www.facebook.com/EdSheeranMusic Twitter: http://twitter.com/edsheeran Instagram: http://instagram.com/teddysphotos Official Website: http://edsheeran.com

Fotó: Priti Shikotra Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *