Mike Shinoda

Mike Shinoda márciusban Budapesten!

Dávid Kovács Zene Leave a Comment

A Linkin Park alapítója, zeneszerzője, producere és énekes-rappere, Mike Shinoda bejelentette 2019 márciusában induló európai turnéját, amely az óriási sikerrel zajló észak-amerikai Monster Energy Outbreak Tour folytatása, és amely Budapestre is eljut március 12-én.

Idén jelent meg Mike Shinoda nyers és inspiráló szólóalbuma, a Post Traumatic, a Warner kiadásában. A lemez széleskörű elismerést aratott, és összegyűjtött egy sor pozitív véleményt, többek között a New York Times, a Rolling Stone, a Time, a Forbes, a GQ, a People, a Newsweek, az Entertainment Weekly és az LA Times kritikusaitól.

A Linkin Park énekese, Chester Bennington halála óta eltelt hónapokban Mike Shinoda a művészetekbe menekült a gyász feldolgozását segítendő. Az eredmény a kritikusok által elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, egy intenzív és személyes vallomás, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.

A budapesti koncertre jegyek november 30-án 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 28-án 10 órától. Hivatalos Facebook-esemény ezen a linken.

Running From My Shadow [feat. grandson] (Official Video) – Mike Shinoda

Download + Stream Post Traumatic: http://mshnd.co/PT Director: Gus Black Producer: Gus Black Production Company: AGP Films — Running From My Shadow (feat.

Sajtóanyag: Live Nation Magyarország
Fotó: Frank Maddocks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *