sum 41

A Sum 41 júniusban újra a Budapest Parkban!

Dávid Kovács Hír, Koncert Leave a Comment

Két évvel ezelőtti, első önálló magyarországi koncertjét követően a Sum 41 jövőre visszatér a Budapest Park színpadára. A zenekar a közösségi oldalain jelentette be, hogy júniusban ismét fellépnek Budapesten.

UPDATE: megérkezett a hivatalos bejelentés, ezen a linken lehet elérni a Facebook-eventet.

A hírről egyelőre nem találtunk információkat a Budapest Park Facebook- és weboldalán, de egészen biztosnak tűnik a dolog, hiszen egészen konkrét infók kerültek ki a Sum 41 Instagramjára és Facebook-oldalára, azaz a koncert pontos időpontja, valamint a jegyértékesítés kezdetének dátuma is kiderül a posztból. Ezek alapján a banda június 12-én fog játszani a Parkban, jegyeket pedig december 10-én, reggel 9 órától lehet majd vásárolni.

Sum 41 – Goddamn I’m Dead Again (Official Music Video)

Congrats to Sum 41’s Frank Zummo, winner of the 2017 APMA for Best Drummer! ⚡️💀🎉 The official music video for Sum 41’s track “Goddamn I’m Dead Again” off the band’s album ’13 Voices’ out now!

A pontos jegyárak a Budapest Park bejelentését követően lesznek elérhetők, addig is érdemes figyelni a helyszín és a Sum 41 Facebook-oldalát a hivatalos Facebook-eseményért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *