fishing on orfű, jegycsere

A Fishing on Orfű is a Tickething hivatalos jegycsere partnere lett

Dávid Kovács Egyéb, Fesztivál Leave a Comment

Újabb fesztivál csatlakozott a Tickething jegycsere partnereihez, mostantól már a Fishing on Orfű jegyeit, valamint bérleteit is biztonságosan, ellenőrzött körülmények közt tudjátok cserélni. Ez különösen fontos a Fishing on Orfű esetén, hiszen évek óta folyamatosan telt ház mellett rendezik meg.

A 2019-es fesztivál éppen a minap, minden eddiginél hamarabb lett sold out, azaz már sem napijegyeket, sem bérleteket nem lehet kapni. Korábban már többször is írtunk róla, hogy ez a melegágya a belépőkkel való visszaéléseknek, ami nem csupán azoknak okozhat kellemetlenséget, akiket esetlegesen átvernek, hanem a fesztivál presztízsét is rombolja. Az idei Fishingen, június 19. és 22. között hosszú idő után ismét koncertet ad az Óriás, szólólemezével lép fel Lovasi András, a 30Y-hoz csatlakozik Kispál András, külföldről érkezik az ausztrál DZ Deathrays és az angol Reema, mellettük pedig az Orfűn már megszokott hazai alternatív zenei szcéna is ott lesz, a Bohemian Betyarstól a Szabó Benedek és a Galaxisokig.

Hogyan működik?

Az első lépés eladói részről a jegy feltöltése a Tickething.hu-ra, ahol egy automatikus folyamat, egy ún. API híváson keresztül néhány pillanat alatt ellenőrzi annak eredetiségét. Fontos, hogy a jegyüzérkedés minden lehetőségét kizárandó, az eladó nem adhat meg az eredeti jegy áránál 20%-kal magasabb árat. Ha valaki megvásárolja, egy teljesen új jegyet kap, azaz nem áll fent a veszélye annak, hogy valaki többször is eladja ugyanazt a jegyet, ráadásul amint elkelt, a Fishing on Orfű érvényteleníti az eredetit. A folyamat következő lépéseként az eladó már az eladás másnapján megkapja a pénzét, végezetül pedig a vásárló gond nélkül bulizhat az ország egyik leghangulatosabb fesztiválján. Odalent mindez folyamatábrán is látható.

Tickething, Művészetek Völgye, Jegycsere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *